wiebenik

Wie ben ik

Mijn naam is Lotty Halsema-Nijdeken.
Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon in de basisschoolleeftijd.
Van 1995 tot augustus 2015 was ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs op verschillende scholen, zowel Montessori als regulier. Vanaf 2008 werkte ik ook als leesbegeleidster van kinderen met leesproblemen.
In april 2012 ben ik, na het volgen van een aantal trainingen, gestart met mijn praktijk ABKindercoaching. Om mij te specialiseren op het gebied van leesproblemen, heb ik de opleiding voor Davis Dyslexia Program Facilitator gevolgd en afgerond.

Klik hier voor mijn CV

Wat doe ik

Ik help kinderen die het lezen en spellen maar niet onder de knie krijgen. Als leesbegeleidster van tientallen leerlingen heb ik ervaren dat bij sommige kinderen extra oefenen gewoon niet helpt. Deze kinderen raken gefrustreerd omdat het lezen – terwijl ze zo hun best doen – tóch niet lukt. Ze voelen zich onzeker, dom, verdrietig en willen het eigenlijk niet meer doen. Ook fysieke klachten kunnen voorkomen. Inmiddels weet ik welke vaardigheden er nodig zijn om deze kinderen, die zeker het vermogen hebben om te leren lezen, te helpen dit met gemak, plezier en zelfvertrouwen te doen.

Met een Davis ®-training kan dit in 4 weken!

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis®Dyslexia Association International

dda